משרד הפנים פרסם לאחרונה אמות מידה לחישוב אגרה בגין פינוי פסולת עודפת מבתי עסק ומפעלים. זאת בהמשך לקביעת בג"ץ שהגדירה לוחות זמנים להסדרת הנושא שנגרר כבר 5 שנים והביא לכך שהתחום פרוץ וכל רשות פועלת לפי ראות עיניה וגובה אגרה מיוחדת, בנוסף לארנונה, לפי תעריפים שקבעה.
על פי פסיקת בג"ץ, על משרד הפנים לגבש קריטריונים אחידים להסדרת פינוי פסולת עודפת עד ה-31 באוגוסט. בהתאם, משרד הפנים פרסם לאחרונה את אמות המידה המדוברות.
כעת, על הרשויות המקומיות המעוניינות בגביית אגרה בגין פינוי פסולת עודפת מבתי עסק, להתאים את חוקי העזר לקריטריונים החדשים כולל תחשיבים לגביית האגרה ולהגישם לאישור משרד הפנים עד 31 בדצמבר, והמשרד אמור לאשר או לדחות את תיקוני חוקי העזר עד 1 באפריל 2018.
נזכיר, כי כבר לפני 5 שנים קבע בג"ץ כי רשויות מקומיות יוכלו לגבות מבתי עסק אגרה ייעודית בגין איסוף פסולת מסחרית עודפת בנוסף לפסולת הרגילה, על פי עקרון המזהם משלם. אלא שבג"ץ התנה את יישום האגרה בקביעת קריטריונים אחידים על ידי משרד הפנים שיגדירו מה היא אותה פסולת עודפת.
אלא שעד היום התחום לא מוסדר באופן אחיד, כאשר ישנן רשויות מקומיות המפנות פסולת מעסקים ותעשייה ללא גביית אגרה מיוחדת, ברשויות אחרות על המפעלים והעסקים לדאוג לפינוי עצמי של הפסולת, בעוד שבאחרות, למרות שאין קריטריון ארצי, גובים היטל פסולת מהעסקים על בסיס תקנות עזר עירוניות קיימות.
באין קריטריונים והחלטה ברורה רשויות מסוימות החליטו לאמץ לעצמן קריטריונים לפי הבנתן וגם שינו בהתאם את חוקי העזר שלהן. עיריית חולון הייתה הראשונה שעסקים עתרו כנגדה לבג"ץ בנושא זה, לאחר מכן, עיריית יבנה החלה לגבות אגרת פסולת עודפת לפי חישוב המבוסס על מספר העובדים בעסק, באישור משרד הפנים שאפשר לה את גביית האגרה למשך שנה וכעת בג"ץ האריך את חוק העזר עד ה-1 באפריל.
גם עיריית קריית גת החלה לאחרונה לגבות אגרת פסולת עודפת ואף אישררה אותה בחוק העזר העירוני. בעל מפעל שירצה שהעירייה תפנה את האשפה העודפת, ישלם אגרה לפי התעריפים שקבעה העירייה שמשתנים ומחושבים על בסיס מכרזי הובלה והטמנה ועליות ניהול.
משרד הפנים קבע נוסחה לחישוב פסולת עודפת. לפי הנוסחה מפחיתים מכמות הפסולת הכוללת שמייצר העסק את כמות הפסולת הבסיסית, שהרשות לא גובה אגרה בגין פינויה. ההפרש המתקבל היא כמות הפסולת העודפת בגינה יצטרך העסק לשלם אגרה לרשות עבור פנויה.
חישוב כמות הפסולת הבסיסית קצת יותר מורכב ומתבסס על נוסחה שלוקחת בחשבון את מספר העובדים כפול כמות הפסולת התואמת שימוש ביתי לעובד.
את התוצאה המתקבלת מכפילים במקדם התאמה לעסק:
התוצאה שמתקבלת מוכפלת במרכיב עידוד המיחזור והשימוש החוזר בפסולת תעשייתית על בסיס ההנחה שעסקים יכולים לייעל את הליכי הייצור ביתר קלות. רכיב זה ייקבע ע"י הרשות המקומית על פי מקדמים מותאמים לסוג העסק. על הרשות המקומית לקבל את אישור המשרד להגנת הסביבה למקדם זה לפני שיגולם בתחשיב המועבר למשרד הפנים.
---------
מסמכים רלוונטיים:
קישורים רלוונטיים:
--------
חברות לטיפול בפסולת עירונית
חברה | איש קשר | טלפון | דוא"ל |
---|---|---|---|
ורידיס | ורידיס | 072-3360696 | Veridis@infospot.co.il |
נגב אקולוגיה | סיוון פרץ | 072-3712247 | Negev@infospot.co.il |
לאינדקס הספקים>> |