סמינר מחלקתי בבית הספר ללימודי סביבה ע"ש פורטר באונ' ת"א בנושא: השוואה בין העלויות הסביבתיות של ייצור מזונות שונים מן החי בארצות הברית.
בשל ההשפעות הסביבתיות מרחיקות הלכת של גידול בעלי חיים למטרות מזון, השוואה כמותית של הנטל הסביבתי של מאכלים שונים מן החי הוא אתגר מרכזי במדעי הסביבה והקיימות.
במחקר שבבסיס ההרצאה כימתו החוקרים את משאבי הקרקע, מים להשקיה, פליטות גזי חממה (GHG) וצריכת דשן חנקן הנדרשים בייצור מספוא עבור כל אחד מבעלי החיים שתורמים לדיאטה האמריקאית, והשוו אותם לנטל הסביבתי המאפיין חלופות תזונה מן הצומח.