המשרד להגנת הסביבה פרסם בשבוע שעבר הצעה לעדכון התקנות למניעת רעש, שמאפשר ליבואני ויצרני מזגנים לסמן את הרעש שמפיק המזגן (הספק קולי מרבי) גם לפי התקן האירופי ולא רק לפי התקן הישראלי שהיה בשימוש עד היום. זאת במסגרת יישום הרפורמה בייבוא שזכתה לשם "מה שטוב לאירופה טוב לישראל" ושאושרה לפני כשנה.
מאז נכנסה לתפקידה לפני כשנתיים וחצי, השרה להגנ"ס עידית סילמן שמה דגש על תחום מניעת מפגעי רעש, בין השאר באמצעות העלאת גובה הקנסות ותוכנית "ערים שקטות" המתמקדת במניעת רעש מכלי רכב.
הנושא מוזכר גם בתוכנית השנתית של המשרד להגנ"ס לשנת 2025 שלפיה המשרד מתכוון לצמצם את החשיפה לרעש של האוכלוסייה באמצעות צעדים כמו תמיכה ברשויות בהצבת מצלמות אכיפה לצמצום רעש עירוני ופיילוט לפריסת גלאי רעש בערים.
קישור לטיוטת תיקון התקנות בתחתית הכתבה.
כתבות רלוונטיות:
לפי העדכון המוצע לתקנות, יצרני ויבואני מזגנים חדשים יוכלו לבחור אם לסמן את ההספק הקולי המרבי של המזגן לפי התקן הישראלי (ת"י 994) שהיה בשימוש עד היום, או לפי אחד מ-3 תקנים אירופיים מקבילים (רגולציה 2017/1369, רגולציה 2023/1230, רגולציה 2009/125/EC), תלוי בסוג המזגן. התיקון צפוי להעניק גמישות רבה יותר, ולהוזיל את המחיר ליבואנים בשאיפה שיתגלגל לצרכנים, כשמדובר במזגנים שמיוצרים באירופה או מיובאים ממנה.
התיקון המוצע הוא כאמור חלק מיישום רפורמת הייבוא "מה שטוב לאירופה – טוב לישראל" שאושרה לפני כשנה ונכנסה לתקופה בהדרגה בתחילת 2025. הרפורמה קובעת מסלול תקינה חדש המבוסס על דרישות רגולציה אירופיות, נוסף על מסלולי התקינה הקיימים היום (תקינה ישראלית ותקינה בינלאומית). במסגרת הרפורמה, חוק התקנים מאמץ יותר מ-40 רגולציות אירופיות במגוון של תחומים, בהם גם בתחום המזגנים.
בשנתיים וחצי האחרונות המשרד להגנ"ס שם דגש על הנושא של מפגעי רעש, בין השאר באמצעות תוכנית "ערים שקטות" להפחתת רעש מכלי רכב.
במסגרת התוכנית, המשרד להגנ"ס עורך כמעט מדי חודש מבצעי אכיפה למניעת זיהום אוויר ורעש מכלי רכב בערים ברחבי הארץ. במבצעים אלה נבדקים כלי רכב ואלה שנמצאים לא תקינים מורדים מהכביש וניתנים דוחות בגין עבירות שונות.
בבד בבד, המשרד להגנ"ס תומך ברשויות מקומיות, כמו פתח תקווה, שהחלו להתקין מצלמות לאכיפה דיגיטלית של מפגעי רעש מכלי רכב, שנועדו לזהות את סוג הרעש ומקורו, ולשלוח תיעוד למוקד פיקוח עירוני. הפקחים בוחנים את ההקלטות ושולחים קנס לבעל הרכב שביצע עבירה.
צמצום החשיפה לרעש, בעיקר בערים, מוזכר כאמור גם בתוכנית בעבודה של המשרד לשנת 2025 של המשרד להגנ"ס. לפי התוכנית, המשרד מתכוון לנקוט 2 צעדים עיקריים בתחום: תמיכה ברשויות בתחום הצבת מצלמות אכיפה לצמצום רעש עירוני ופיילוט לפריסת גלאי רעש בערים. לפי התוכנית, עד סוף 2025 יוצבו 46 מצלמות ועוד 80 גלאי רעש בערים.
כפי שדיווחנו, בחודש ספטמבר שעבר פרסם המשרד להגנ"ס קול קורא בסכום כולל של 10 מיליון ₪ לתמיכה ברשויות מקומיות בהתקנת מערכות טכנולוגיות לצורך אכיפה של מפגעי רעש מכלי רכב. הקול הקורא פורסם אחרי כמה פיילוטים מוצלחים שנערכו בשנים האחרונות בכמה ערים בליווי ובתמיכה של המשרד להגנ"ס.
---
מסמכים רלוונטיים: