פארק המיחזור חירייה מחפש מנכ"ל ונשיא התאחדות התעשיינים התפטר
מדוע חירייה מחפש מנכ"ל ומדוע התפטר שרגא ברוש?
  • מאת: מערכת infospot
  • פורסם בתאריך: 10/10/2019

פארק המיחזור חירייה מחפש מנכ"ל ונשיא התאחדות התעשיינים התפטר לאחר כעשור בתפקיד.

פארק המיחזור חירייה מחפש מנכ"ל

פחות מחצי שנה לאחר חילופי יו"ר באיגוד ערים דן לתברואה כאשר נתן וולך החליף את דורון ספיר שכיהן בתפקיד 21 שנה, פארק המיחזור חירייה הודיע כי הוא מחפש מנכ"ל.

על פי המרכז שפרסם איגוד ערים דן, המנכ"ל יהיה אחראי על ניהול האיגוד על כל פעילויותיו, תכנון אסטרטגי רב שנתי, ארגון וביצוע מדיניות האיגוד בהתאם להחלטות מועצת האיגוד ופיקוח ובקרה על ביצוע תוכניות העבודה, ניהול וליווי פרויקטים בתחום הטיפול בפסולת, כולל מכרזים, מו"מ עם קבלנים וספקים ואחריות לניהול תקציב האיגוד.

שרגא ברוש התפטר מנשיאות התאחדות התעשיינים

שרגא ברוש, נשיא התאחדות התעשיינים, הודיע על התפטרותו, על רקע הכוונה להגיש נגדו כתב אישום בכפוף לשימוע בגין העלמת מס.

ברוש שכיהן בהתנדבות בתפקיד נשיא ההתאחדות במשך 10 שנים, הסביר את הסיבות להתפטרותו במכתב ששלח ובו כתב בין היתר: "בעקבות החלטה שנתקבלה לשקול את העמדתי לדין בכפוף לשימוע, ליבי אינו מאפשר לי להמשיך בתפקידי. כאדם נורמטיבי הסוגיה נחתה עלי כרעם ביום בהיר ואני מבקש לברר אותה, אבל את זאת אעשה כאיש פרטי ולא כאישיות ציבורית. לכן, אני מבקש להחזיר לכם את הפיקדון היקר שהפקדתם בידי ולסיים את תפקידי כנשיא התאחדות התעשיינים באסיפה השנתית הקרובה שתתקיים בסוף השנה בה גם יבחר נשיא חדש להתאחדות".


כתבות רלוונטיות לנושא:

  1. מנכ"ל חדש בתאגיד המיחזור אקומיוניטי ומינויים נוספים, 22.09.2019
  2. מנכ"ל תאגיד המיחזור לפסולת אלקטרונית מתחלף, 5.09.2019
  3. כסאות מוסיקליים – מינויים חדשים בתחום איכות הסביבה, 7.05.2019
  4. יו"רים חדשים ומנכ"ל שהתפטר, 20.01.2019

חברות לפינוי וטיפול בפסולת

חברה איש קשר טלפון דוא"ל
ורידיס ורידיס 072-3360696 Veridis@infospot.co.il
נגב אקולוגיה מאיה כהן 072-3712247 Negev@infospot.co.il
ק.מ.מ מחזור מאיר 072-3942967 Kmm@infospot.co.il
לאינדקס הספקים>>